Meteen naar de inhoud

Zelfverdediging

Zelfvertrouwen en kracht met onze lessen in zelfverdediging

Stel je voor dat je vol vertrouwen en vastberadenheid door het leven kunt gaan, wetende dat je in staat bent jezelf te verdedigen, zowel fysiek als mentaal. Dat is precies waar onze zelfverdedigingscursus om draait. Wij geloven in de kracht van zelfvertrouwen en vaardigheden om elk obstakel het hoofd te bieden. Lees verder en ontdek hoe onze cursus je kan helpen groeien en jezelf te beschermen, ongeacht de situatie.

Fysieke en mentale kracht

We begrijpen dat het dagelijks leven soms uitdagend kan zijn. Daarom hebben we onze zelfverdedigingscursus ontwikkeld als een reis naar zelfvertrouwen en veerkracht. In onze groepslessen behandelen we verschillende onderwerpen, van pesten tot zelfverdediging in sociale situaties. We willen je niet alleen fysiek sterker maken, maar ook mentaal weerbaar.

Wat we bieden

Onze training is voor alle leeftijden en ervaringsniveaus. Of je nu op school zit en je zelfvertrouwen wilt vergroten, of als werkende volwassene op zoek bent naar praktische zelfverdedigingstechnieken, onze ervaren instructeurs staan voor je klaar. Probeer gerust een gratis proefles om te ervaren hoe onze cursus jou kan helpen. We zijn te vinden in De Mattelier in Groenlo, waar je je op je gemak zult voelen terwijl je aan je zelfverdedigingsvaardigheden werkt.

Ga ervoor!

Waarom nog wachten? Neem de regie over je eigen leven in handen en ontdek de kracht die in jou schuilt met ons zelfverdedigingsprogramma. Leer niet alleen hoe je jezelf fysiek kunt beschermen, maar ook hoe je mentaal sterker wordt. Schrijf je vandaag nog in voor onze lessen en ontdek hoe wij jou kunnen helpen groeien. Samen gaan we op weg naar een zelfverzekerde en krachtige versie van jou.

Wat anderen zeggen

Ik heb een personal training gehad van Frans zelf en ben zeer enthousiast en enorm tevreden. Frans is een fijne persoonlijkheid die veel expertise in huis heeft en goed kijkt wat je nodig hebt. Echt een aanrader
Yvonne
Leuke lessen waar goed aan je conditie word gewerkt en veel aandacht aan je word besteed.
Jason
Sinds enige tijd volg ik de bokszaktraining bij Powerfulness in Groenlo. Lekker een uur training voor meer conditie en vooral ook voor fysieke en mentale weerbaarheid. Na afloop met een voldaan gevoel het weekend in!
Jolien

Investeer in jezelf

Jouw welzijn is belangrijk. Voor slechts €27,50 per maand kun je deelnemen aan één les per week, waarbij je essentiële zelfverdedigingstechnieken leert. Als je nog dieper wilt gaan, hebben we een onbeperkt lesplan voor €37,50 per maand. Met deze investering krijg je toegang tot alle lesprogramma’s van Powerfulness.

Contact

info@powerfulness.nl
06 83 52 86 39
KVK 67234178

Lessen vinden plaats in sociaal cultureel centrum De Mattelier, Mattelierstraat 19 in Groenlo.

    Inschrijven voor:

    Leeftijdsgroep: