Meteen naar de inhoud

Bokszaktraining

Ontketen je fysieke en mentale kracht

Bij onze intensieve bokszaktraining draait alles om het uitdagen van jezelf, het vergroten van zowel je fysieke als mentale kracht. Deze actieve workout op stevige bokszakken biedt je de perfecte gelegenheid om jezelf te testen en jezelf naar nieuwe hoogten van kracht en doorzettingsvermogen te tillen.

Iedereen kan leren boksen

Bokszaktraining is een bijzondere manier om de basisprincipes en -technieken van kickboksen te leren. Met een energieke opwarming, focus je vervolgens op het verfijnen van je stoot- en traptechnieken op de bokszak. En het beste van alles? Ervaring is niet nodig. Onze training is toegankelijk voor beginners en ervaren sporters.

Wat we bieden

Basistechnieken van kickboksen. Of je nu nieuw bent in de wereld van kickboksen of al wat ervaring hebt, onze bokszaktraining is de ideale plek om je vaardigheden te verbeteren. Leer hoe je krachtige stoten en trappen kunt uitvoeren terwijl je jezelf in het zweet werkt.

Complete workouts. Onze groepslessen bieden complete workouts waarin je je hele lichaam traint. Van cardio tot krachttraining, elke les is ontworpen om je fysieke fitheid naar een hoger niveau te tillen.

Groepslessen voor iedereen. Ongeacht je fitnessniveau en ervaring, onze groepslessen zijn geschikt voor zowel jeugd als volwassenen. We moedigen iedereen aan om deel te nemen en de voordelen van bokszaktraining te ervaren.

Wat je leert

  • Trap- en stoottechnieken

  • Doorzettingsvermogen

  • Balans

Voor wie

  • Ieder ervaringsniveau

  • Tieners t/m 16 jaar

  • Volwassenen

Ga ervoor!

Ben je klaar om jezelf uit te dagen en je kracht te ontdekken? Schrijf je vandaag nog in voor onze les en ontdek hoe onze bokszaktraining je leven kan veranderen. Samen gaan we aan de slag, verleggen we grenzen en werken we aan een sterkere en zelfverzekerde versie van jou!

Wat anderen zeggen

Ik heb een personal training gehad van Frans zelf en ben zeer enthousiast en enorm tevreden. Frans is een fijne persoonlijkheid die veel expertise in huis heeft en goed kijkt wat je nodig hebt. Echt een aanrader
Yvonne
Leuke lessen waar goed aan je conditie word gewerkt en veel aandacht aan je word besteed.
Jason
Sinds enige tijd volg ik de bokszaktraining bij Powerfulness in Groenlo. Lekker een uur training voor meer conditie en vooral ook voor fysieke en mentale weerbaarheid. Na afloop met een voldaan gevoel het weekend in!
Jolien

Investeer in jezelf

Jouw welzijn is belangrijk. Voor slechts €27,50 per maand kun je deelnemen aan één les per week, waarbij je essentiële zelfverdedigingstechnieken leert. Als je nog dieper wilt gaan, hebben we een onbeperkt lesplan voor €37,50 per maand. Met deze investering krijg je toegang tot alle lesprogramma’s van Powerfulness.

Contact

info@powerfulness.nl
06 83 52 86 39
KVK 67234178

Lessen vinden plaats in sociaal cultureel centrum De Mattelier, Mattelierstraat 19 in Groenlo.

    Inschrijven voor:

    Leeftijdsgroep: