Meteen naar de inhoud

MMA: ControlX

Jouw sleutel tot fysieke en mentale kracht

Maak kennis met ControlX, een allesomvattend programma dat je leert om sterker te worden. ControlX draait naast kracht om weerbaarheid en de vaardigheden om situaties zelfverzekerd aan te pakken. Met behulp van technieken uit MMA biedt ControlX jou de middelen om iedere obstakel te overwinnen, zowel binnen als buiten de sportschool.

Wat is ControlX?

ControlX is een professioneel zelfverdedigingssysteem ontwikkeld door Powerfulness. De focus ligt op het bereiken van controle over ‘X’ – een variabele die zowel jou als individu als de situaties om je heen kan vertegenwoordigen. In onze groepslessen leer je een breed scala aan MMA-technieken.

MMA combineert verschillende vechtsporten, waaronder judo, boksen en krav maga, tot een naadloze en krachtige vorm van zelfverdediging en lichaamsbeweging. Tijdens onze MMA-sessies leer je niet alleen praktische technieken voor zelfbescherming, maar ontwikkel je ook lichamelijke coördinatie, mentale alertheid en strategisch denken.

Thema’s die wij onder andere behandelen:
Pesten (online, op school, op de werkvloer, etc.)
Grensoverschrijdend gedrag
Stress, agressie en angst
Noodsituaties

Wat we bieden

Diverse technieken. Met ControlX leer je niet alleen zelfverdediging, maar ook hoe je met zelfvertrouwen en vastberadenheid kunt reageren op uitdagende situaties. We putten uit diverse vechtsporten – van jiu jitsu tot krav maga – en verdedigingstechnieken om je een breed scala aan vaardigheden aan te leren.

Kracht en conditie. Naast het aanleren van technieken werk je aan je algehele kracht en conditie. Dit zorgt ervoor dat je zelfverzekerd kunt reageren, je fit voelt en uithoudingsvermogen ontwikkelt.

Realistische rollenspellen. Door rollenspellen leer je hoe je de geleerde technieken in praktische situaties kunt toepassen, zelfs in noodsituaties. Dit vergroot je zelfvertrouwen en geeft je de tools om effectief te handelen.

Wat je leert

 • MMA (Mixed Martial Arts)

 • Weerbaarheidstechnieken

 • Grenzen aangeven en respecteren

 • Omgaan met ongewenste situaties

Voor wie

 • Ieder ervaringsniveau

 • Tieners t/m 16 jaar

 • Volwassenen

Ga ervoor!

Jij kunt de wereld om je heen beïnvloeden en jezelf beschermen. Ontdek hoe ControlX je de kracht geeft om zelfverzekerd en doelgericht te handelen. Schrijf je vandaag nog in voor onze lessen en ervaar zelf de impact van dit unieke programma. Samen gaan we op weg naar een zelfverzekerde en krachtige versie van jou.

Wat anderen zeggen

Ik heb een personal training gehad van Frans zelf en ben zeer enthousiast en enorm tevreden. Frans is een fijne persoonlijkheid die veel expertise in huis heeft en goed kijkt wat je nodig hebt. Echt een aanrader
Yvonne
Leuke lessen waar goed aan je conditie word gewerkt en veel aandacht aan je word besteed.
Jason
Sinds enige tijd volg ik de bokszaktraining bij Powerfulness in Groenlo. Lekker een uur training voor meer conditie en vooral ook voor fysieke en mentale weerbaarheid. Na afloop met een voldaan gevoel het weekend in!
Jolien

Investeer in jezelf

Jouw welzijn is belangrijk. Voor slechts €27,50 per maand kun je deelnemen aan één les per week, waarbij je essentiële zelfverdedigingstechnieken leert. Als je nog dieper wilt gaan, hebben we een onbeperkt lesplan voor €37,50 per maand. Met deze investering krijg je toegang tot alle lesprogramma’s van Powerfulness.

Contact

info@powerfulness.nl
06 83 52 86 39
KVK 67234178

Lessen vinden plaats in sociaal cultureel centrum De Mattelier, Mattelierstraat 19 in Groenlo.

  Inschrijven voor:

  Leeftijdsgroep: