Meteen naar de inhoud

Personal training

Bereik je doelen met een personal coach

Bij Powerfulness begrijpen we dat iedereen uniek is, met verschillende doelen en behoeften. Daarom bieden we persoonlijke training die speciaal voor jou wordt ontworpen, met een focus op vechtsport en zelfverdediging. Of je nu je kracht wilt vergroten, je conditie wilt verbeteren of je zelfvertrouwen wilt versterken, onze persoonlijke training is de perfecte weg naar succes.

Investeer in jezelf

Jouw welzijn is belangrijk. Onze personal training is volledig afgestemd op jouw wensen en doelen. We geloven in persoonlijke aandacht en op maat gemaakte coaching, en daarom combineren we technieken uit vechtsport en zelfverdediging om een programma te creëren dat precies bij jou past.

Wat we bieden

Op jou afgestemde training. Onze training is niet één format voor iedereen. We luisteren naar jouw doelen en creëren een trainingsprogramma dat jou op de juiste weg zet.

Doelgerichte coaching. Onze ervaren trainer staat naast je om je te begeleiden en te coachen op basis van jouw behoeften. Of je nu wilt leren hoe je jezelf kunt verdedigen of je kracht en conditie wilt vergroten, we zijn er om je te helpen.

Vechtsport en zelfverdediging. We combineren oefeningen uit verschillende vechtsporten en zelfverdediging om een veelzijdig trainingsplan te creëren dat jou in staat stelt om jezelf fysiek en mentaal te versterken.

Wat anderen zeggen

Ik heb een personal training gehad van Frans zelf en ben zeer enthousiast en enorm tevreden. Frans is een fijne persoonlijkheid die veel expertise in huis heeft en goed kijkt wat je nodig hebt. Echt een aanrader
Yvonne
Leuke lessen waar goed aan je conditie word gewerkt en veel aandacht aan je word besteed.
Jason
Sinds enige tijd volg ik de bokszaktraining bij Powerfulness in Groenlo. Lekker een uur training voor meer conditie en vooral ook voor fysieke en mentale weerbaarheid. Na afloop met een voldaan gevoel het weekend in!
Jolien

Ga ervoor!

Bij Powerfulness geloven we in de kracht van personal training. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we jou kunnen helpen jouw doelen te bereiken. Of het nu gaat om het vergroten van je kracht, het verbeteren van je conditie of het versterken van je zelfvertrouwen, onze coach zal je op de juiste weg zetten naar succes.

Contact

info@powerfulness.nl
06 83 52 86 39
KVK 67234178

Lessen vinden plaats in sociaal cultureel centrum De Mattelier, Mattelierstraat 19 in Groenlo.

    Inschrijven voor:

    Leeftijdsgroep: