Meteen naar de inhoud

Kickboksen

Beleef de energie van kickboksen

Onze kickbokslessen zijn de plek waar kracht, conditie en persoonlijke groei samenkomen. Onze workouts leren jou het beste uit jezelf te halen. Onder leiding van enthousiaste trainers en opzwepende muziek, dompel je jezelf onder in een kickboks-ervaring die niet alleen je fysieke grenzen verlegt, maar ook je mentale veerkracht versterkt.

Meer dan stoten en trappen

Kickboksen is meer dan alleen stoten en trappen. Het omvat technieken uit diverse vechtsporten, zoals karate en taekwondo. Tijdens onze trainingen leer je niet alleen de kunst van effectieve slagen en trappen, maar ook hoe je je kracht en conditie kunt verbeteren. Bovendien leggen we de nadruk op het begrijpen en respecteren van grenzen, zowel die van jezelf als van anderen.

Wat we bieden

Complete workouts. Onze groepslessen bieden complete workouts waarin je je hele lichaam traint. Van cardio tot krachttraining, elke les is ontworpen om je fysieke fitheid naar een hoger niveau te tillen.

Hands-on training. Leer stoten en trappen met behulp van stootkussens en zuilen. Door sparren met een partner kun je je technieken in de praktijk brengen en verfijnen.

Groepslessen voor iedereen. Of je nu voor het eerst de sport wil ontdekken of op zoek bent naar een uitdagende workout, onze groepslessen zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus.

Wat je leert

 • Kickbokstechnieken

 • Sparren

 • Grenzen aangeven en respecteren

 • Doorzettingsvermogen

Voor wie

 • Ieder ervaringsniveau

 • Kinderen t/m 10 jaar

 • Tieners t/m 16 jaar

 • Volwassenen

Ga ervoor!

Ben je klaar om jezelf uit te dagen en je kracht te ontdekken? Schrijf je vandaag nog in voor onze les en ontdek hoe kickboksen je leven kan veranderen. Samen gaan we aan de slag, verleggen we grenzen en werken we aan een sterkere en zelfverzekerde versie van jou!

Wat anderen zeggen

Ik heb een personal training gehad van Frans zelf en ben zeer enthousiast en enorm tevreden. Frans is een fijne persoonlijkheid die veel expertise in huis heeft en goed kijkt wat je nodig hebt. Echt een aanrader
Yvonne
Leuke lessen waar goed aan je conditie word gewerkt en veel aandacht aan je word besteed.
Jason
Sinds enige tijd volg ik de bokszaktraining bij Powerfulness in Groenlo. Lekker een uur training voor meer conditie en vooral ook voor fysieke en mentale weerbaarheid. Na afloop met een voldaan gevoel het weekend in!
Jolien

Investeer in jezelf

Jouw welzijn is belangrijk. Voor slechts €27,50 per maand kun je deelnemen aan één les per week, waarbij je essentiële zelfverdedigingstechnieken leert. Als je nog dieper wilt gaan, hebben we een onbeperkt lesplan voor €37,50 per maand. Met deze investering krijg je toegang tot alle lesprogramma’s van Powerfulness.

Contact

info@powerfulness.nl
06 83 52 86 39
KVK 67234178

Lessen vinden plaats in sociaal cultureel centrum De Mattelier, Mattelierstraat 19 in Groenlo.

  Inschrijven voor:

  Leeftijdsgroep: