Meteen naar de inhoud

EmpowerHer: onze nieuwe training voor alleenstaande moeders

  Het leven als alleenstaande moeder brengt vaak extra uitdagingen en verantwoordelijkheden met zich mee, en het is begrijpelijk dat je je fysiek sterker, mentaal veerkrachtiger en sociaal weerbaarder wilt voelen. Dat is precies waarom we EmpowerHer in het leven hebben geroepen. Deze training biedt alleenstaande moeders de tools en vaardigheden die ze nodig hebben om zich sterker te voelen, zowel fysiek als mentaal.

  Lees verder ↓

  Wat maakt EmpowerHer zo bijzonder?

  EmpowerHer is anders dan andere zelfverdediging- en weerbaarheidstrainingen. Het is afgestemd op de uitdagingen en behoeften van alleenstaande moeders. Je kunt de training online volgen vanuit je eigen woonkamer, waardoor het gemakkelijk te integreren is in je drukke agenda. Wat EmpowerHer zo bijzonder maakt, is dat het niet alleen focust op fysieke zelfverdediging, maar ook op mentale veerkracht en sociale weerbaarheid. De training biedt een uitgebreid scala aan vaardigheden om je te helpen sterker te worden op alle fronten.

  De training omvat zelfverdedigingstechnieken, waaronder stoot- en traptechnieken, het ontwijken van aanvallen en het gebruik van eenvoudige hulpmiddelen voor zelfverdediging. Goed voor je conditie en kracht, maar het gaat verder dan dat. We brengen alleenstaande moeders samen in groepssessies, waar je jouw ervaringen kunt delen en steun kunt vinden bij anderen in vergelijkbare situaties. Tijdens maandelijkse praatsessies bespreken we onderwerpen als zelfbeeld, zelfvertrouwen en zelfacceptatie.

  Daarnaast krijg je training in effectieve communicatie, assertiviteit, lichaamstaal en het stellen van grenzen. Deze vaardigheden helpen je om beter om te gaan met ongewenste situaties en ongewenst gedrag van anderen. En er is ook ruimte voor persoonlijke coaching om je te ondersteunen bij het verwerken van eventuele trauma’s, angsten of stress als gevolg van eerdere ervaringen.

  Achter EmpowerHer staat Frans van Gent, een ervaren docent en coach gespecialiseerd in zelfverdediging, vechtsport, het omgaan met agressie en grensoverschrijdend gedrag, angst, stress en trauma, evenals verbale en non-verbale communicatie. Hij begrijpt uit eigen ervaring hoe zowel fysieke als mentale training je sterker kunnen maken.

  Jij bent sterker dan je denkt

  Ben je klaar om jezelf uit te dagen en je kracht te ontdekken? Schrijf je vandaag nog in voor onze lessen en ontdek hoe Powerfulness je leven kan veranderen. Samen gaan we aan de slag, verleggen we grenzen en werken we aan een sterkere en zelfverzekerde versie van jou!

  Contact

  info@powerfulness.nl
  06 83 52 86 39
  KVK 67234178

  Mattelierstraat 19 in Groenlo.

   Inschrijven voor:

   Leeftijdsgroep: