Meteen naar de inhoud

Over Powerfulness

Bij Powerfulness geloven we dat ware kracht niet alleen voortkomt uit fysieke vaardigheden, maar ook uit mentale veerkracht en zelfvertrouwen.

Onze missie is om jou te helpen met je weg naar zelfvertrouwen en weerbaarheid. We zijn ervan overtuigd dat zowel fysieke als mentale training essentieel zijn voor het bereiken van innerlijke kracht en empowerment.

We zien weerbaarheid als het vermogen om met moeilijkheden en obstakels om te gaan op een veerkrachtige manier. Onze training richt zich niet alleen op fysieke zelfverdediging, maar ook op het ontwikkelen van emotionele veerkracht en het vermogen om stressvolle situaties het hoofd te bieden.

Het ontstaan

Ons verhaal begint met onze oprichter, Frans van Gent, wiens passie voor vecht- en verdedigingssporten al begon op jonge leeftijd. De dojo was zijn tweede thuis, en hij vond plezier en succes in het behalen van overwinningen op de karatevloer. Echter, ondanks zijn fysieke vaardigheden voelde hij zich niet altijd sterk en zeker. Als slachtoffer van pesterijen op school begreep hij dat echte kracht verder gaat dan lichamelijke prestaties.

Het besef dat “spierballen in je hoofd” minstens zo belangrijk zijn als fysieke kracht, leidde tot het ontstaan van Powerfulness in 2011. Frans wilde anderen de mogelijkheid bieden om te groeien, ongeacht hun ervaring. Het idee dat mentale training naast fysieke training essentieel is, vormt de kern van alles wat we bij Powerfulness doen.

Wat anderen zeggen

Ik heb een personal training gehad van Frans zelf en ben zeer enthousiast en enorm tevreden. Frans is een fijne persoonlijkheid die veel expertise in huis heeft en goed kijkt wat je nodig hebt. Echt een aanrader
Yvonne
Leuke lessen waar goed aan je conditie word gewerkt en veel aandacht aan je word besteed.
Jason
Sinds enige tijd volg ik de bokszaktraining bij Powerfulness in Groenlo. Lekker een uur training voor meer conditie en vooral ook voor fysieke en mentale weerbaarheid. Na afloop met een voldaan gevoel het weekend in!
Jolien

Ga ervoor!

Of je nu nieuw bent in de wereld van zelfverdediging en weerbaarheidstraining, of dat je al ervaring hebt, Powerfulness biedt een ondersteunende omgeving waarin iedereen kan groeien. Onze instructeurs, met jarenlange ervaring in zowel fysieke als mentale training, begeleiden je op jouw reis naar fysieke en mentale kracht.

Contact

info@powerfulness.nl
06 83 52 86 39
KVK 67234178

Lessen vinden plaats in sociaal cultureel centrum De Mattelier, Mattelierstraat 19 in Groenlo.

    Inschrijven voor:

    Leeftijdsgroep: